Timebeskrivelser

Sykkel 30/45/60/90
Enkel og effektiv kondisjonstrening til fengende musikk. Du tilpasser selv motstand på tråkket, så det er opp til deg hvor lett eller tøft du vil ha det.
Tallene beskriver lengden på timen, 30 min/45 min osv. Vi anbefaler nybegynnere å begynne med 30 min

Bodywork
Effektiv styrketrening hovedsakelig med bruk av vektstang/ vektskiver. Du bestemmer selv hvor mye vekter du vil ha på. Timen kan gjennomføres med set/repetisjoner eller som utholdende styrke der du arbeider med en muskelgruppe en hel sang.

Stram opp
Styrketrening hovedsakelig med bruk av egen kroppsvekt. Her bruker vi muskler du tror du ikke hadde og strammer opp hele figuren.

Pilates
Her trener vi med stabilitet og kroppskontroll som mål. Fokus er å bygge opp den indre støttemuskulaturen fra bunnen av, slik at kroppen kan bæres på en korrekt måte. Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser. Øvelsene gjøres på en bestemt måte og alt skjer i takt med rolig innpust og utpust.

Step
Step er morsom kondisjonstrening på kasser til herlige rytmer. Timen starter med enkle kombinasjoner som etter hvert kan bygges opp. Du bestemmer selv høyden på kassen.

Styrke
Dette er en mix time med ulike former for styrketrening. Vi kan bruke manualer, strikker, vektstenger, catslide plater og egen kropp. Variert og bra trening som kan tilpasses alle.

X-Fit
Stikkord for denne timen er variert, funksjonelt og intensivt. Du blir svett og får garantert resultater!

Step/Styrke
En kombinasjonstime med både kondisjon og styrke. Se beskrivelse av step og styrke ovenfor.

Sykkel/Styrke
En kombinasjonstime med både kondisjon og styrke. Se beskrivelse av step og styrke ovenfor.

Sirkeltrening
Vi arbeider på stasjoner i en sirkel. Timen består hovedsakelig av styrkeøvelser, men har også innslag av kondisjon. Dette er en time som kan tilpasses den enkelte uavhengig av nivå. Har du spørsmål ift individuell tilpasning på enkelte øvelser gir vi tips etter timen.

Kondis
Aerobic inspirert kondisjonstrening på gulv.

Intervall
Kondisjons/utholdenhetstrening som deles opp i etapper. Vi har en intensiv periode etterfulgt av en rolig pause. Kan legges opp med korte/lange intensive perioder eller som en pyramide. Treningen kan utføres på sykkel, step, tredemølle eller gulv. Meget effektiv hvis du ønsker deg bedre pust!

Ute-sykkel
I sommersesongen tilbyr vi sykling i gruppe utendørs. Lengde/varighet på turen tilpasses de søm møter opp.

Innebandy
Vi møtes, deler i lag og spiller innebandy. Innebandy spilles med kølle og ball. Vi har alt du trenger av utstyr. Super trening med mye fart og gøy!