Om EidskogAktiv

Velkommen til aktiv trening på 650 kvadratmeter. Fordelt på en sykkelsal med 30 sykler, en stor gruppesal og apparatsal med godt utvalg i kondisjonsutstyr og styrkeapparater ønsker vi velkommen til engasjement og kunnskap som bidrar til din aktive livsstil.

KLIKK HER FOR ONLINE BOOKING

  • En apparatsal med variert utvalg av utstyr; apparater med vektmagasiner, apparater med luftmotstand, tredemøller, ellipsemaskiner, sykler, romaskin, frivekter, ROPES slynger, turn ringer mm.
  • En sykkelsal bestående av 30 sykler• En stor gruppesal, der vi har svært varierte aktiviteter tilpasset alle nivåer.
  • Gode instruktører som gir deg motivasjon og treningsglede

Som medlem har du tilgang til å trene i vår apparatsal fra kl 5.30-23 hver dag hele året. Vi har et mål om å kunne tilby «fysisk aktivitet til alle». Det arbeides derfor målrettet for å tilpasse trening til alle uansett funksjon, både individuelt og i gruppe. Alle, uansett forutsetning, har mulighet til å kunne begynne å trene, men det må gjøres på rett nivå.

Dersom du ønsker hjelper vi deg i gang, evt. med oppsett av et individuelt program, ved innmelding. Du har også fri tilgang til alle gruppetimer, dersom ikke annet fremkommer på timeplanen. Her melder du deg selv på ønsket time via online booking. Senteret er bemannet enkelte timer hver hverdag, med unntak av sommermånedene. Se bemanningstider.

Våre instruktører er tilstede for å hjelpe deg, motivere deg og skape treningsglede. Vi serverer gratis frukt, kaffe/te som er sponset av Max Ivan Lindkjølen og Kiwi Magnor, så langt det rekker.

Dersom dere er en bedrift, lag/forening, idrettslag som ønsker egne gruppetimer er dette også mulig. Ta kontakt for tilbud.

Eidskog Aktiv eies av Sigrid Lindkjølen, som har utdannelse innen idrett og ergoterapi. I tillegg har senteret mange gruppetrenings-instruktører med lang erfaring og kunnskap innenfor sitt område.

Senteret åpnet 12. februar i 2005 under navnet Magnor Aktiv og holdt til i Magnor sentrum. Fra 1. oktober 2012 er senteret lokalisert i Maurvegen 14 på Skotterud og har endret navn til Eidskog Aktiv. Senteret har blitt drevet av Sigrid Lindkjølen og Trudi Henden siden oppstart i 2005. Sigrid tok over driften fra 1.7.17. EidskogAktiv har med god hjelp fra Leif Berger, også laget et turløypenett på Magnor, med utgangspunkt fra kirka. Her har du 5 ulike løyper med ulik lengde å velge mellom, i tillegg til en rullestolløype. Underlaget er mykt og terrenget (med unntak av 4 km løypa) er forholdsvis flatt. Et supert alternativ for utetrening

Tilbake til forsiden